OSB’LERİN ALT VE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINA AKADEMİK KATKI VERİLECEK

OSBÜK ve Ankara Üniversitesi tarafından “Ankara Üniversitesi Lisansüstü Programları Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi. Toplantıda Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Bölümü için OSBÜK ve OSB’lere özel ayrılan kontenjandan faydalanacak OSB çalışanlarının programdan nasıl yararlanabilecekleri ayrıntılarıyla anlatıldı.

Organize Sanayi Bölgesi Müdürleri ve personellerinin katıldığı toplantının açılışında Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş ile Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Yeşim Tanrıvermiş, Fakültenin çalışmalarını anlattı.


LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA 19-23 OCAK TARİHLERİ ARASINDA BAŞVURULACAK

Toplantının devamında Yeşim Tanrıvermiş bilgilendirme sunumu gerçekleştirerek, Bölümün çalışma konularının neler olduğunu söyledi. Kent ekonomisi ve kent yönetimi, imar uygulamaları, planlama ve arazi geliştirme gibi konuların Organize Sanayi Bölgesi personelleri için önemli başlıklar olduğunu aktaran Tanrıvermiş, lisansüstü programlarında başvuru şartları, eğitim süreleri, bölüm avantajları, ders seçimleri ve derslerden nasıl muaf olunabileceği hakkında bilgiler paylaştı. 

Konuşmasında OSBÜK ve OSB’lerden aldıkları geri dönüşlerin kendileri için “okul” niteliği taşıdığını vurgulayan Tanrıvermiş, lisansüstü programlara başvuruların 19 Ocak-23 Ocak 2023 tarihleri arasında http://fenbilimleri.ankara.edu.tr adresinden yapılabileceğini söyledi.


OSBÜK İLE ANKARA ÜNİVERSİTESİ İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI

OSBÜK ile Ankara Üniversitesi Rektörlüğü arasında 31.08.2022 tarihinde iş birliği protokolü imzalandı. OSBÜK’ün talebiyle imzalanan protokolle 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Yarıyılında, Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Anabilim Dalı Doktora, Tezli, Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü personelleri için kontenjan ayırıldı. İmzalanan protokol OSB’lerde yapılan alt ve üstyapı çalışmalarının daha akademik yürütülmesine katkı sağlayacak.

FOTO GALERİ